Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Otrohet inom islam

    Suheyb skrev 2023-12-11 20:18:11 följande:
    som muslim jag håller med. Han skulle få häller få straff att ha samlag utanför äktenskap och straffet för otrgohet kräver 4 fittne eller att han erkänner 4 gånger utan press. Om han är seriös så kan han gifta sig med mer än en frue så länge han uppfyler kraven enligt Islam. Detta ett av visdomen såna regel finns så det begransar och ger room så att ingen kvinna anväds utan att hennes rätter uppfylse.

    lite länge sen men hoppas det bästa för dig och hans familj.
    Den är verkligen fin och jämställd den där fredens och kärlekens religion. Fattar inte att det är ok att fen sprids och får subventioner via skattemedel.
  • Anonym (Man)
    Suheyb skrev 2023-12-12 22:26:48 följande:
    vad snackar du om? sånna lagar gäller inte i sverige, jag menar om han lever land som har sharia,vilket Turkiet inte har heller. Vad är snackar du om om skattemedel ? Tror du att det bara du som bettalar det? bara för att Moske för det betyder inte att muslimerna vill atablera och tvinga folk följa våra värderingar. Kyrkan får också men jag tror du anklagar de håller på vill etablera kätterilagar eller korståg?
    Klart jag inte tror att bara jag betalar skatt. Men att skattemedel går till moskeer som tex tidigare värvade IS krigare och har extremister som föreläser. Det blev ju ganska tydligt hur fredliga demonstrationer det blev för att en dåre eldade en bok. Jag vill är inget fan av kristendomen heller, men nog hade det skapat mindre skadegörelse om samma dåre eldat bibeln eller vad tror du och visst var det riktigt illa hur folk fastade sten mm när boken brändes?

    Kortåg? Glömde helt bort att islam inte under några omständigheter får kritiseras.
Svar på tråden Otrohet inom islam