Inlägg från: Lönnsirap |Visa alla inlägg
  • Lönnsirap

    Tantkritik av Fröken Snusk

    Som tant med tonåring tror jag att jag har "bättre koll" på tant snusk än mina barn. Inte för att jag förfasar mig, utan för att hon av oklar anledning får utrymme på familjeliv, där jag ju "hänger" ibland. 

    Blev faktiskt lite förvånad över att det inte var så dåligt som jag trott, när jag hörde låten i delfinal.

    Jag aktar mig för att lägga värderingar i sångtexter, för väldigt många låtar har dubbeltydiga budskap/texter om sex. Flickan i Havanna erbjuder knappast blommor till förbipasserande och inte faan blir jag upprörd om barn sjunger på den. 

  • Lönnsirap
    Anonym (Sexbomb) skrev 2024-02-20 12:08:32 följande:
    Man får inte ha kul nu för tiden. Allt ska tas på för stort allvar. Som tur är så skiter Snuskfröken i det. Ungdomarna som lyssnar på henne också.
    Jag skulle snarare säga att allt, och då menar jag allt, kan diskuteras mer numera när alla enkelt kommer åt öppna forum och sociala medier.

    Min analys av henne är att hon just inte är så populär i mina barns kretsar och att det faktiskt är tämligen få som intresserar sig för att ha moralpanik över just henne. 

    Ganska få låtar, aldrig hört henne på radion och mest någon jag sett på familjelivs hemsida ger mig liksom inte vibbar av ungdom. Inser också att jag tydligen också freudianskt i förra inlägget faktiskt inte ens kallade henne fröken.
Svar på tråden Tantkritik av Fröken Snusk