Inlägg från: Nutnut |Visa alla inlägg
  • Nutnut

    Positivt med att ha en dotter?

    Vad är det han såg framför sig med en son? Tänker att det alltid är en unik person oavsett kön. De blir aldrig som man tror att de ska bli oavsett. Gillar det dom gillar oavsett kön. 

    Vi har en av varje, och båda två är helt fantastiska.

    Flickan är en riktigt tomboy, älskar alla sporter, skinn på näsan, lär sig allt så sjukt snabbt. Jämn i humöret och man vet vart man har henne. Lite blyg men får ändå vänner snabbt. 

    Medan pojken som är äldre inte alls uppskattar sport men är otroligt social och älskar människor. Han är mjuk och fin men har också känslorna på utsidan och är extremt explosiv. Han är väldigt mån om att vara vänner till lags och gillar typiska tjej-saker så som att pyssla. Lär känna alla barn oavsett vart vi hamnar. 

    Med det sagt, man får en person som har sina egenheter oavsett kön. Tänker att det liksom inte spelar någon roll. Dom blir som dom blir... 

    Låt honom bara smälta besvikelsen så reder det ut sig. Han kommer inte känna såhär när barnet kommit. Då är det hans barn som han älskar över allt. du behöver inte tala honom tillrätta, det kommer rätta upp sig av sig själv. 

Svar på tråden Positivt med att ha en dotter?