Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Framtiden är AI, män och kvinnor kommer inte behöva varandra längre

    Tänker man efter så är den enda anledningen att människor bildar par för att skaffa barn. Kan detta göras på konstgjord väg kommer folk inte ha incentiv för att bilda par heller. Varför utsätta sig för MINDRE frihet när man kan få TOTAL frihet?

    Kanske kommer det även bli så att könsskillnaderna upphör att existera allt eftersom män och kvinnor blir likare varandra. Kanske kommer det bara finnas ett kön i framtiden.

    Rumpan i TS är för fet, så otroligt trött på dessa rap-häckar som glorifieras överallt idag.

  • Anonym (K)
    Anonym (-) skrev 2023-12-10 09:36:26 följande:

    AI är för autistiska pojkar. Normala människor utan störda tvångsbeteenden  kommer att fortsätta dejta och bilda familjer på det vanliga sättet. 


    Varför skulle de göra det när AI är mycket bättre på allting? Det är ungefär som att resonera att alla kommer fortsätta handla i butik istället för på nätet. AI-utvecklingen kommer göra par meningslösa. Men sedan att folk är konservativa och bakåtsträvande och rädda för förändringar är inget nyhet.
  • Anonym (K)
    Anonym (-) skrev 2023-12-10 09:42:09 följande:
    För att människor med normal hjärna och ett normalt känsloliv ser en väsentlig skillnad på mänsklig kontakt och inbillad kontakt med döda ting. 

    Jag är inte konservativ, bara normalfuntad i skallen. Olikt autistiska småpojkar som inte förstår social interaktion ens på en basal nivå. 
    Jag tror inte du fattar hur avancerad AI kommer bli inom några år. Du kommer inte märka någon skillnad gentemot en riktig människa. Du kommer kunna skaffa samma känslor för en AI som för en människa.

    Sedan är du både kaxig och spydig, vilket är ett tecken på låg intelligens och högt hävdelsebehov.
  • Anonym (K)
    Anonym (-) skrev 2023-12-10 09:53:42 följande:
    Jo, jag kommer att veta att det är fejk och inte på riktigt. Är vuxen och därmed inte intresserad av leksaker, hur levande de än må te sig. Jag vet fortfarande skillnaden mellan verklighet och fantasi. Fantasier gör mig inte lycklig, jag vill ha äkta vara. 
    Du är för ignorant. Redan idag kan AI göra bilder på människor som inte går att skilja från äkta vara. Snart kommer även filmer går att göra utan att någon kan se skillnad från verkligheten.

    Din ignorans gör det svårt att debattera med dig, för du har liksom redan bestämt dig för att AI är "leksaker", vilket säger en hel del om din enorma okunskap.
  • Anonym (K)
    Anonym (Nej) skrev 2023-12-10 10:07:07 följande:

    AI kommer aldrig kunna ha ett känsloliv likt en människa och bara det gör att jag aldrig kommer välja en AI. AI är koder som är baserad på logik och det är som att man skulle vara med en person som saknar emotionell intelligens och enbart tänker i logik som är svår att ha att göra med i sociala interaktioner. Jag hade inte velat ha en AI som endast tänker i logik, hade inte funkat för mig alls. 


    Bra exempel på folks enorma okunskap vad gäller AI. Ni måste hänga med bättre i utvecklingen. ChatGPT har inga känslor, nej. Det är den som finns idag. Med Grok AI är runt hörnet och den kommer ha känslor som en riktig människa.
  • Anonym (K)
    Anonym (-) skrev 2023-12-10 10:13:15 följande:
    Nej, det är jag inte. Det är DU som är en ignorant autist som inte ens klarar att se skillnad på en leksak och en riktig kvinna. 

    Spelar ingen roll som sagt. Dessa leksaker kommer att annonseras ut som AI och därför blir jag inte lurad. Jag lever i verkligheten.

    Du lever i en fantasi som tvångspostar patetiska animerade bilder som har noll med verkligheten att göra och därför är du den omogne här som skulle behöva växa upp.
    Det som kännetecknar korkade personer är att de själva inte förstår hur korkade de är, samt har noll självinsikt. Det du säger ligger på samma nivå som den där gamla sosseministern som på 90-talet trodde internet var en fluga.
  • Anonym (K)
    Anonym (-) skrev 2023-12-10 10:31:41 följande:
    Du är ju den enda härinne som saknar självinsikt. Du är sjuk och inser inte att de flesta andra män inte fungerar som du utan föredrar riktiga kvinnor och inte artificiella fantasier som varken kan ge dem någon själslig kärlek, fysisk kärlek eller någon egen familj. Fejk och leksaker är inte de flestas preferens. 

    Du är den korkade i denna tråd, ingen annan. 
    Du har fortfarande inte fattat att inom en snar framtid kommer vare sig du eller någon annan kunna märka skillnad på en riktig människa och en AI. Du verkar tro att detta handlar om silikonfyllda sexdockor som funnits i decennier.

    AI är en helt ny teknik som kommer revolutionera hela världen mer än internet gjorde. Men som sagt, händer man inte med i den tekniska utvecklingen är det lätt att säga saker som låter helt inkompetenta.
  • Anonym (K)
    Anonym (Razorvine) skrev 2023-12-10 10:35:44 följande:
    Det finns ingen motsättning mellan förmågan att vara kaxig/spydig och att vara intelligent, snarare tvärtom. Riktigt dumma personer begriper inte sarkasm och ironi.

    Sen är det iofs väldigt kul när någon är ödmjuk som Dalai Lama och sen bara krossar några ovetande braggarts, men vi har inte alla tid med det.
    Kaxighet, spydighet och personliga påhopp används typiskt av människor som saknar kunskap och argument, och som försöker vinna debatten genom att förminska motståndaren eller vara rolig.
  • Anonym (K)
    Anonym (Razorvine) skrev 2023-12-10 10:40:26 följande:
    Nänä, nu flyttar du måltavlan. Så gör inte en hederlig debattör.

    "Personpåhopp" var inte en del av diskussionen, men nu smyger du in det för att
    försöka ge validitet till ditt defekta argument.
    Har du missat anklagelser om autism från personer i tråden som tror att utvecklingen av AI nått sin topp idag, när verkligen är att AI-utvecklingen precis börjat.
  • Anonym (K)
    Anonym (-) skrev 2023-12-10 10:50:26 följande:
    Jag förstår inte riktigt hur din text här ovan är relevant för trådens ämne. 

    Jo, det är ju det jag sagt hela tiden. Incels får inga kvinnor annat än utländska som de måste betala för. Då väljer vissa av dem att antingen vara ensamma eller att hänge sig åt en fantasi.

    Och för att det ska kännas lite mindre ensamt i deras egen isolering så inbillar de sig att alla kommer välja AI i framtiden. De lever i sin egen trygga lilla illusion. 
    Din totala ignorans är faktiskt riktigt underhållande. Tror du att AI inte kommer ta jobbet heller, att det bara är "fantasier från arbetslösa som vill se de som har jobb lida lika mycket som de själva"?
Svar på tråden Framtiden är AI, män och kvinnor kommer inte behöva varandra längre