Inlägg från: enfunderandeman |Visa alla inlägg
  • enfunderandeman

    Incel problem?

    Precis som någon nämnt, uppfanns ordet faktiskt av en kvinna. Som ansåg att män "kapade" ordet.  Och att det numera inte alls har den betydelsen. Som hon hade tänkt sig. Och är allt  annat än positivt, där många incels har uppmanat till våldtäkt.

    Att kvinnor inte var så ensamma förrut, är ju inte speciellt konstigt. Då man inte hade så mycket att säga till om. Utan var tvungen att gifta sig vare man ville eller inte. Det var inte heller socialt acceptabelt. Idag, är det inget konstigt direkt. Med tanke på hur många som faktiskt lever som singlar, frivilligt. Det är de ofrivilliga som behöver hjälpen. Och stödet. Det blir mycket psykisk ohälsa.

    Kvinnor har ju en fördel med att de hanterar ensamhet mycket bättre än män. Oc män mår oftast bättre i ett förhållande och har mer fördelar av det. Dessutom lever ensamma kvinnor längre än ensamma män. Frivilligt ensamma syftar jag då på naturligtvis.

    I slutändan handlar det här om män, med väldigt dålig självbild och förtroende. Att dom ges stöd i form av social träning, och annat. Låter nog som en bra ide. Terapi timmar och liknande.

Svar på tråden Incel problem?