Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    När är man redo?

    Det är båda som bestämmer om och när man ska skaffa barn. Barn är så stort beslut att man väntar tills båda är redo och tar det för lång tid och man inte vill vänta mer finns bara ett val och det är att säga till sin partner att man vill ha barn och att man inte tänker vänta så länge så om partnern inte är redo så får man lämna och hitta en som vill skaffa familj. 

    Finns inga rätt och fel i hur länge man ska vänta. Vissa tänker att dom inte är redo och inte vill försöka förrens om flera år och kan tänka sig att ta risken att det inte blir barn. Samtidigt om den andra inte vill vänta så har den personen rätt att lämna relationen för att hitta någon som vill samma sak. Det enda som är fel är att lura in någon i ett föräldrarskap att försöka bli gravid mot partnerns vilja. 

    du säger att det är kvinnan som gör mera. Snälla tänk inte så. När du väl bestämmer dig för att skaffa barn så gör det med inställningen att båda ska ta lika stort ansvar. Sen får ni ju se hur fördelningen blir. Men om ni skaffar barn fastän han inte vill och du menar att du ska ta största ansvaret så är risken stor att det blir väldigt fel. 

Svar på tråden När är man redo?