Inlägg från: Reclaimyourself |Visa alla inlägg
  • Reclaimyourself

    Min mamma missbrukar när min 5 åriga syster är där

    Anonym (Soc-anmäl) skrev 2024-04-14 21:16:53 följande:

    Så tungt för dig, även du måste få någon att prata av dig med. 

    Och så hemskt för din syster som är så liten och utsatt.


    Håller med dig om att TS behöver någon att prata av sig med, men av egen erfarenhet och många andras vet jag att ofta hjälper det inte att bara prata av sig. TS har växt upp med mamman och behöver kanske traumabehandling! Det är naivt att tro att alla som lider av olika saker bara behöver "någon att prata med"!
  • Reclaimyourself
    Anonym (Stella) skrev 2024-04-15 19:00:25 följande:

    Och då offrar man 5-åringen?


    Herregud, har folk inget civilkurage idag, står ingen på barnens sida? Inte ens 5-åringens vuxna syster verkar bry sig. 


    Det gör hon ju eftersom hon skriver ett inlägg här om vad hon ska göra! Är du själv offer för att vara en försummad 5-åring och din storasyster inte vågat anmäla din mamma eller pappa, för då får du aldrig mer träffa din storasyster och din m/p kommer att ta ut sin ilska över "sveket" på dig genom att börja ge dig stryk varje dag för att få avreagera sig? Du låter som en person som behöver någon form av traumabehandling, men ta inte ut det över TS och oss som försöker hjälpa TS!
  • Reclaimyourself

    Anonym (F):

    Men som någon skrev tidigare i tråden, det handlar inte om att försumma 5-åringen, utan om att mamman fått flera Soc-anmälningar tidigare som inte har lett någonstans. Och om mamman får veta att TS har Soc -anmält henne, kanske hon blir så arg att hon bryter med TS och vägrar låta TS träffa sin lillasyster. Det var det jag menade! Det är ingen här i tråden som försummar 5-åringen, utan alla här i tråden är engagerade i 5-åringen och det är bara för hennes skull vi alla engagerar oss! Den enda som försummar 5-åringen är hennes egen mor! Tro mig, om 5-åringen hade varit totalt oviktig för mig så hade jag aldrig ens börjat läsa och skriva i den här tråden! 

Svar på tråden Min mamma missbrukar när min 5 åriga syster är där