Inlägg från: Anonym (-) |Visa alla inlägg
  • Anonym (-)

    Hur känner du efter din onani?

    Saknar ett val för både och.
    När jag var yngre kände jag mig mest skamsen, men nuförtiden är jag mest nöjd och glad. En liten gnutta skam finns dock kvar. (Man).

  • Anonym (-)
    Anonym (Patetisk, självisk, misslyckad) skrev 2024-04-26 06:54:15 följande:

    När jag var singel kände jag mig patetisk, självisk och misslyckad när jag onanerade samtidigt som jag hade en ganska stark drift att onanera. Jag kunde inte heller bara tänka sexuella, sexuella fantasier utan det blev blandat romantiska och så blev jag ledsen och grät under och efter onanin. Avbröt ofta för ångesten blev för stark, försökte igen när ångesten släppt lite, kunde hålla på så och det var jobbigt.

    Det funkade att spela in soloporr eller onanera live som camgirl för då visste jag att det här kommer uppskattas av nån annan än bara mig själv och jag fick ju pengar, komplimanger och uppmärksamhet för det. Så om jag filmade mig själv kunde jag uppskatta det och grät inte.

    Hade väldigt svårt att duscha utan att filma det för just dusch och onani ihop är svårt att inte göra. Så antingen filma det eller duscha på gymmet (kan ju inte onanera där) för att inte gråta när jag duschade. 


    Oj vilken story! Har du nån aning om varför du kanske allt detta?
  • Anonym (-)
    Anonym (Meh) skrev 2024-04-26 00:47:31 följande:

    Tröttsam tråd då den tycks utgå från att precis alla vuxna människor onanerar. 


  • Anonym (-)
    Anonym (Meh) skrev 2024-04-26 14:03:13 följande:
    Har man en syn på sex som passerat apstadiet så inser man också att det handlar om så mycket mer än att det ska pirra till lite i prinskorven. 
    Klart det handlar om mer, men i min värld är onani en del av en hälsosam sexualitet. Och nu handlade ju tråden om just denna del. Onödigt att kommentera om du inte sysslar med sånt.
Svar på tråden Hur känner du efter din onani?