Inlägg från: Anonym (Meh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Meh)

    Hur känner du efter din onani?

    Tröttsam tråd då den tycks utgå från att precis alla vuxna människor onanerar. 

  • Anonym (Meh)
    Anonym (Suck) skrev 2024-04-26 11:45:12 följande:
    Tror TS tillhör den yngre gruppen som har lusten kvar.
    Grattis till dagens mest oupplysta, pubertalt korkade svar Drömmer

    Till alla incels och fjuniga fjortispojkar får jag väl påpeka att det är fullt möjligt att ha en normalt fungerande sexualitet helt utan det cuckiga behovet av att tafsa på sig själv.

    Har man en syn på sex som passerat apstadiet så inser man också att det handlar om så mycket mer än att det ska pirra till lite i prinskorven. 
  • Anonym (Meh)
    Anonym (-) skrev 2024-04-26 15:17:23 följande:
    Klart det handlar om mer, men i min värld är onani en del av en hälsosam sexualitet. Och nu handlade ju tråden om just denna del. Onödigt att kommentera om du inte sysslar med sånt.
    I min värld är det narcissistiskt att ligga med sig själv. Då förlorar sex sitt värde och blir till nån billig toalettakt.

    Och vi som förknippar sex med ett intimt möte med en annan person har också rätt att uttrycka oss i frågan.
  • Anonym (Meh)
    Anonym (Bengt) skrev 2024-04-26 16:28:32 följande:
    Har svårt att tro att så många som onanerar kåtar upp sig på sig själva, vilket väl är betydelsen av narcissist. Vanligast är nog att man fantiserar om andra, om sin partner, om okända, om kända. 

    Man kan både onanera och ha intima möten med en annan person. Det ena utesluter inte det andra. Tvärt om så är onani ett sätt att lära sig mer om sin egen kropp och njutning, vilket är nyttigt när man ska ligga med någon annan.
    Du har fortfarande sex med din egen hand vilket för mig låter fullkomligt meningslöst. Finns ingen kärlek med i bilden utan bara en fysisk toalettakt där ingen annan är med och enda målet är att lätta på trycket, lite som när man går och pinkar fast inte alls livsviktigt på samma sätt utan mest fånigt.

    Vad man själv gillar upptäcker jag mycket hellre med en partner än ensam. Onani är bara billigt och ytligt. Cuckbeteende om det dessutom sker till porrfilm. 
Svar på tråden Hur känner du efter din onani?