Inlägg från: Anonym (Kaffedraken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Är du en bra person?

    En bra medmänniska som är omtänksam, respektfull, stöttar och är snäll. Och tycker du att du är värd att träffa kärleken för att du är en bra person?

  • Svar på tråden Är du en bra person?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (friday) skrev 2024-04-26 15:38:16 följande:
    Kaffedrakens "resonemang" har varit obehagligt sen han började älta här på FL för X antal år och hundratals trådar sen. Det är många som försökt råda honom att söka hjälp men det har an vägrat konsekvent och hans trådar har blivit alltmer bittra med åren.

    Ganska tragiskt egentligen, men å andra sidan så har han ju valt att ha det så själv genom att vägra söka hjälp.
    Jag tycker själv att mitt resonemang är vettigt och att jag är en bra person, med bra kvinnosyn. Jag tycker att jag är värd att hitta kärleken.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (en kvinna) skrev 2024-04-27 00:07:33 följande:

    I vissa avseenden är jag bra och i andra mindre bra. Finns vissa uppoffringar jag inte gör även om det blir negativt för andra så inte alltid en så bra medmänniska

    jag tycker att alla på ett sätt är värda att hitta kärleken, varken jag eller någon annan ska döma vem som inte är värd det, plus att det känns som det är ett grundläggande mänskligt behov och något som borde finnas för alla människor, men tyvärr går det inte alltid att få till så man får ändå acceptera att vissa förblir ensamma


    Jag tycker själv att jag är bra och jag är snäll mot kvinnor och respekterar kvinnor. Om jag stött på nån och får nej så kan jag ta det, jag frågar bara en gång och jag blir inte arg på henne, jag dömer inte kvinnor som haft många sexpartners, jag klankar inte ner på kvinnors kroppar eller talar om för kvinnor hur de ska vara för att män ska vilja ha dom. 
    Tyvärr så har jag inte träffat rätt kvinna, men jag borde göra det. För jag är en bra person.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Värde och orsak) skrev 2024-04-27 07:41:55 följande:
    Fast det du just beskriver är vanligt folkvett precis så som de flesta normal uppfostrade personer gör, det är inte ovanligt snällt utan är som de flesta vet 
    att man uppför sig.
    Det är normalt beteende, det är om man inte gör så som man inte beter sig
    hövligt och normalt och inte har vanligt folkvett.
    De flesta beter sig väluppfostrat!
    Jag har varit med om många kvinnor som beter sig precis så ouppfostrat som jag beskrev det. De hade förhållanden, trots att de saknade folkvett och respekt för andra.
Svar på tråden Är du en bra person?