Inlägg från: Anonym (Lisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lisa)

    Hur kan det vara lagligt med porr?

    Anonym (Poppi) skrev 2024-04-26 17:47:40 följande:

    Så om en polare bjuder mig på en hora och samma peng till mig, som en födelsedagspresent,  så blir det lagligt? Förutsatt att han spelar in akten också då?


    Nope det blir inte lagligt! Det är förbjudet att KÖPA sex, (även om ni vill spela in en "film")  men det är inte förbjudet för prostituerade att SÄLJA sex i Sverige.

    När det gäller porrfilmer så betalar ett "bolag" skådespelare att spela en roll och därför är det inte förbjudet..Dom får betalt från 3e part, s.a.s och inte från en torsk

    Det är ju ändå dubbelmoral så det skriker om det.  För många ggr är det lika illa för tex tjejer som "jobbar" inom porrbranschen som för ofrivilligt prostituerade.. Att dom inte har något val, utan blir tvingade till att utföra sex framför kameran helt enkelt för att överleva..
  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Poppi) skrev 2024-04-26 20:01:16 följande:
    Nu är det ju att de flesta måste jobba för att överleva. Jag är jävligt trött på alla som ska framhäva den utsatta flickan, ni har er själva att skylla från första början. En gång i tiden kom en kvinna på att hon inte bara kunde njuta av sex, utan också tjäna pengar på det. Resten är historia. Om alla kvinnor på denna planeten tog sitt äkenskapliga ansvar och tillfredsställda sina män skulle hororna vara arbetslösa.

    Det sexuella matriarket måste få ett slut!
    Ja du kanske skulle ha rätt om det var så väl..Inte helt fel tänkt..

    Men nu är det ju så att inte alla män är gifta i världen och speciellt inte män i Sverige..Det finns ju hur många singlar som helst..Från såna som aldrig fått ligga (incels) till singlar som ligger varje helg och allt däremellan, typ. Men vissa får aldrig något varaktigt förhållande.

    Sen finns det många män (eller kvinnor) som inte skulle nöja sig med bara sin fru för all framtid, precis som en kvinna inte alltid skulle nöja sig med sin man för all framtid..Hur villig frun/mannen än är så blir det tråkigt tillslut.

    Kan var svårt att föreställa sig kanske om man är ung och inte haft ett långt förhållande själv, men tillslut så tröttnar alla på sin partner sexuellt- på något plan..Behöver inte betyda att man slutar tända helt på personen eller slutar älska dom. dock!
Svar på tråden Hur kan det vara lagligt med porr?