13-barnsmamman Mirka Norrström om inkomsten från Onlyfans – så mycket tjänar hon på nakenbilderna

”Familjen annorlunda”-profilen Mirka Norrström är mamma till 13 barn och försörjer sig sedan 2022 på Onlyfans. Nu avslöjar hon mycket hon tjänar. 

Mirka Norrström försörjer sig på Onlyfans.

”Familjen annorlunda” var programmet som lät tittarna få en inblick i livet hos familjer med stora barnskaror. 

En av de mest uppmärksamma familjerna som tittarna fick bekanta sig med var familjen Norrström med mamma Mirka Norrström i spetsen. Under sju säsonger fick tittarna ta del av Mirkas vardag med maken Peter Norrström och deras 13 barn. Under åren både utökades- och splittrades familjen. För i slutet var det enbart Mirka som ensamstående mamma till 13 barn som medverkade i programmet. Hon och Peter separerade nämligen efter 23 år ihop.

Programmets sista säsong sändes 2018 och sedan dess har Mirka vuxit sig stor på sociala medier. Hon driver bland annat en populär blogg och ett stort Instagram-konto med över 60 000 följare, där hon fortsätter delar med sig av sin vardag med bilder och livesändningar. 

Mirka Norrström med två av sina döttrar 2017.

Mirka Norrström om måendet: ”Svart hål”

Mirka har öppenhjärtligt delat med sig om att hon ibland inte mår så bra och att hon lider av utmattningsdepression. På Instagram skrev hon en känslosam text om hur hon mår: 

”Utmattningsdepression är inte att leka med. Det finns bättre dagar och det finns dagar man bara sjunker ner i ett svart hål. Att försöka hålla en någorlunda jämn nivå är en ständig kamp och att lära sig sina begränsningar är svårt ibland. När man mår ”bra” eller har sina bra dagar med mer energi vill man ta vara på det och känna livsglädjen och verkligen ta vara på varenda gnutta av den energin.”

Läs mer: Följarnas oro för 13-barnsmamman Mirka Norrström efter nya bilden: ”Vi är många som...”

Så mycket tjänar Mirka Norrström på Onlyfans 

En tid efter tv-succén påbörjade Mirka en utbildning som undersköterska, men under hösten 2023 meddelade hon att hon hoppade av utbildningen eftersom hon inte hade möjlighet att få ut mer studiemedel av CSN och hon menar att beslutet även hade med måendet att göra.

Som ensamstående mamma till 13 barn kan det bli tufft att få ihop det ekonomiskt. Mirka har tidigare berättat öppet på sin Instagram att hon startat ett till konto på plattformen där hon ska lägga upp mer privata bilder. Det privata kontot har i skrivande stund över 2200 följare och i beskrivningen har hon även länkat till ett Onlyfans-konto i sitt namn. 

Onlyfans är en internetbaserad abonnemangstjänst och betalplattform där användarna ofta publicerar vuxet och ibland avklätt innehåll. 

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet, har Mirka tidigare berättat i ”Efter fem”. 

På Onlyfans kostar det ungefär 170 kronor i månaden att prenumerera på Mirkas innehåll. I beskrivningen presenterar hon sig som "Singelmamma till 13 barn som njuter av livets goda och älskar att spendera tid på gymmet. Jag älskar sexiga underkläder och det är vad du kommer att få se här".

I intervjun i ”Efter fem” berättade Mirka att gradvis har blivit mer och mer naken i sitt innehåll på plattformen, men att hon har en gräns som hon inte skulle passera. 

– När jag började visste jag inte riktigt hur långt jag kunde gå. Jag började med sexiga underkläder men nu har jag ju gått lite längre än så, säger hon och fortsätter: 

– Men det är klart att jag har en gräns också. Jag skulle aldrig lägga ut om jag har sex med någon eller så.

På frågan hur mycket Mirka tjänar på sitt Onlyfans-konto berättar hon att hon får en bra inkomst, men exakt hur mycket kan hon inte berätta: 

– Det är lite olika månad till månad men bra månadslön.