Anton Körbergs hårda ord till Tommy Körberg – efter hälsokampen: ”Gnäller”

Den senaste tiden har Tommy Körberg haft det kämpigt med hälsan. Nu ryter sonen Anton ifrån. 

Anton Körberg har börjat tröttna på pappa Tommys tjat om hälsan.

Tommy Körberg, 75, har levt nästan hela sitt vuxna liv i offentligheten och har blivit en älskad sångare i de svenska hushållen. Och Tommys son Anton Körberg, 46, har följt sin fars fotspår och har blivit lite av en tv-profil och jobbat som musiker. 

Men trots att Anton valt samma vägval i livet som sin far så finns det en viss distans mellan dem, något som blev värre när Tommy drabbades av en omfattande streptokockinfektion under förra året. Bakterien tog sig sedan in till hjärtat, vilket resulterade i att han hamnade i respirator i fyra dygn.

Tommy Körberg tvingades ställa in flera spelningar under sommaren på grund av hälsan.

Läs mer: Efter akuta smärtan – Tommy Körberg hemma från sjukhuset

Anton Körbergs hårda ord om Tommy – efter hälsokampen 

Anton har tidigare berättat för Hänt att hans pappa tenderar att överdriva med sina hälsoproblem och det var därför svårt för honom att ta Tommys insjuknande på allvar även denna gång. 

– Det är så svårt att lita på farsan när han sagt flera gånger att han varit döende, sa Anton till tidningen då. 

När Anton Körberg nyligen medverkade i podcasten ”Nonstop- ett samtal om dansband” berättar han om sina föräldrars hälsa – och Anton är tydlig med att han är trött på att höra om sin fars sjukdomshistoria. När programledaren konstaterar att Tommy hade det tufft med hälsan under hösten svarar han: 

– Ja absolut, som han bara vägrar sluta tjata om. 

Han fortsätter: 

– Han ringer mig och då var min mamma på sjukhus, hon hade brutit höften och revbenen. Hon ligger där med väsentligt mycket värre skador och har ont så in åt helvete. Och han väljer att ringa mig och säger: ”Jag är så ensam”. Men vad gnäller du för?? Lägg av.