• Hihi2

    Uppkörning i Sollentuna

    Ska ha uppkörning i Sollentuna nu i veckan. Är det någon här inne som gjorde sin uppkörning där? Hur var det, var det trevliga kontrollanter eller vad de nu kallas? vart fick du köra? hur länge? vad fick du köra? fickparkering, backning, järnvägskorsning...etc.

  • Svar på tråden Uppkörning i Sollentuna
  • Hihi2

    tack för svaret!

    jag hade idag. jag klarade det inte. jag fick köra E4 mot arlanda. svänga av vid rotebro och fortsätta mot Rotebro C. där fick jag parkera och sen åka vidare mot ett villaområde i närheten där jag fick backa lite. sen tillbaka mot vägverket. jag tyckte det gick bra men tydligen så var jag för snabb in i korsningar :S det är ju inget jag håller med om eftersom jag hela tiden tänkte på att försiktigt närma mig korsningarna lugn och sansat för att hinna kolla ordentligt att det var fri väg liksom. men tydligen så ska man vara övertydlig. annars gick allt bra, kontrollanten sa till och med att jag kör bra...men det är väl bara att ta nya tag helt enkelt..men det känns lite surt ska jag erkänna!

  • Hihi2

    jag hade också en kvinnlig kontrollant kanske jag ska tillägga. Pia tror jag att hon hette, typ 45 år, rött hår. var det samma som du hade?

  • Hihi2

    ja, det är lite tråkigt, eller ganska mycket tråkigt! men det är bara att ta nya tag och hoppas att det går bättre nästa gång!

    :D

Svar på tråden Uppkörning i Sollentuna