Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    hej hej! nu har ja sträck läst allt... kom på att vi ska till ullared/gekås om ca en månad, ska några dagar innan till säter och lämna av lite hundarn, så om de är nån som vill få en vagn med i bilen så kan de fixas, åt de andra håller tror ja dock inte vi har plats.. hehe.. 
    men från säter, gävle, tierp.. till ullared eller nånstans efter vägen till ullared från gävle..  vi åker dock inte in i sthlm... ev att vi åker in i gbg..  vi kommer köra bärsele och paraylysulky för att kunna shoppa så mkt som möljigt, så stannar vi minst en natt på motellet... föresten så från tierp,gävle till säter går bra de med!  {#lang_emotions_smile}

  • Bambusa

    suck, har blivit helt besatt av att ha en tvillingliggvagn... men hittar ingen... ja så ska den ju inte va för dyr heller.. syrran min hade ju en för 13år sen.. men de var då de..  helst 70-80tal.. men allt är av intresse..

  • Bambusa

    jag smsade med.. men fick 7 imorse svar att hon höll på den åt nån annan :(


    tamate skrev 2010-03-09 14:54:49 följande:
  • Bambusa

    jag har mailat dig..


    pergotezzie skrev 2010-03-10 18:54:03 följande:
    N21 jag kanske har ett chassi med hjul som passar,kan sälja det för 300 om du är intresserad.......kan komma förbi dig om du vill testa det.
  • Bambusa

    ang selar så har jag min extrarem sitter på, fast bakom ryggstödet, så den inte ska komma bort.. köpte min för typ en tia på loppis {#lang_emotions_laughing}

  • Bambusa

    nä, de tycker inte jag heller, alla är för lågnt bort... och när d är i gävl så har ja inga pengar eller så gillar ja den inte... hm..


    pergotezzie skrev 2010-03-18 11:58:50 följande:
    näää inte tycker jag att de finns så många retro vagnar i gävle,jag ser dom aldrig här ,mest i stockholm tror jag iaf...
  • Bambusa

    jaha, ja jag kommer gärna och kikar...


    pergotezzie skrev 2010-03-18 16:17:44 följande:
    N21 har ev fått hem 2 ergo selar,upp till 20 kg. borde komma nästa vecka,kan slå dig en pling då om du vill kika på dom.
  • Bambusa

    jag har börjat använda våran 90tals brio sulky, men den är lite för låg för mig, funderar på om man byta till liiite större hjul för att få upp den lite, och kanske byta fjädringen till lite stummare?? nån som vet??

Svar på tråden Retrovagnstråden 19