• Idaho1989

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Ny i den här tråden, nyss fyllda 35 och försöker bli gravid med första (sambon har ett sen innan). Slutade med P-piller i skiftet aug/sept 2023, fick ett tidigt missfall/kemisk graviditet i februari. Denna månad var mensen sen, efter en vecka och ett antal negativa grav.test kom till sist mensen idag. Frustrerande men känns ändå OK att kunna "börja om" på riktigt. 

  • Idaho1989
    Alvedon83 skrev 2024-03-25 14:48:02 följande:
    Välkommen😊 jag hade också en kemisk för några månader sedan men inget nytt plus ännu. Det kommer säkert ta sig snart igen för er, du är ju ung om man jämför med mig som fyllt 40 förra året.
    Tack för pepp, vi håller tummarna för det, och för alla andra här inne också såklart ❤️
  • Idaho1989

    Grattis till er som plussat!

    Jag är kvar än, precis haft mens, så BIM 25/4 nu, ÄL omkring 10/4

  • Idaho1989

    Hänger kvar och väntar på ÄL, beräknat 10/4, blinkande gubbe på clearblue idag så det borde närma sig. Blir första cykeln jag kör med ägglossningstester, började förra men då blev allt förskjutet så hann inte få något utslag innan vi åkte på hemvärnsövning. 

    I övrigt friade sambon under påsken så blir giftermål framöver  😅❤️

  • Idaho1989

    Dag 7 med blinkande gubbe idag, enligt Flo appen beräknad ÄL idag men litar inte på något just nu då de två senaste cyklerna varit så konstiga.
    Kemisk graviditet I februari, plussade jättetidigt (över en vecka innan BIM), i mars kom mensen en vecka sent efter ett antal negativa grav.test....

  • Idaho1989

    Dag 8 med blinkande smiley, första månaden jag kör fullt ut med ÄL tester men känns väldigt frustrerande just nu 🤦?♀️

  • Idaho1989

    Var helt säker på att det inte tagit sig den här månaden, men ändå känt mig OK med det, nu var det lite rosa på pappret när jag torkade mig ikväll, så kanske värt att ta ett test imorgon bitti 🤔 Är på BIM -4 typ, haft lite småvärk i magen av och till sista dagarna, annars inga symptom på något.

  • Idaho1989

    Igår skulle jag och sambon ha lite myspys, mitt i allt får jag svinont i magen (vi slutade såklart direkt), hade så ont att jag spydde och låg sen i fosterställning och skakade. Idag har jag fortfarande ont men hanterbart. Någon som varit med om liknande?
    Ringde vårdcentralen idag, men barnmorskan var inte på plats, eftersom jag inte har feber, inga blödningar eller dylikt så tyckte de jag kunde avvakta till imorgon om det inte blir värre eller jag får feber.

  • Idaho1989
    Malu84 skrev 2024-04-23 19:41:08 följande:

    min Tjejkompis fick så när hennes ägg fäste ! Hon hade tre barn innan och aldrig haft det såhär men hon kräktes och hade svin ont , molvörk några dagar till sen som vanligt . Sen ringde hon bm och då visafe Det på graviditet och enligt mens borde det bero På infästning av ägget . Bebis kom idag ! 


    men bm sa också att man kan få så när äggblåsor spricker vid ägglossning . 


    Okej 😅 Tänker inte få upp hoppet riktigt än, var dum och googlade och då kan det ju vara allt från cancer till klamydia och allt däremellan. Jag är inte direkt hypokondriker men man blir ju lite nojig 🙈
  • Idaho1989

    Beräknad mens idag enligt Flo appen, men ingenting ännu, inte vågat testa än, tänkte vänta till helgen om inte mensen dyker upp 🙈 Lite molvärk i magen och ömma bröst men annars känner jag inget speciellt.

    Och Grattis Bär, håller tummarna att allt går som det ska framöver ❤️👍

  • Idaho1989

    Tant röd kom på ovälkommet besök idag 👎 Har verkligen försökt att inte hoppas på något men känner mig ändå så himla besviken 😓

  • Idaho1989

    Blir så less... cykeldag 7 idag, hade mens 3,5 dag typ, blödde just ingenting dag 4. Sista två dagarna har jag haft som lite mensvärk, och ikväll när vi skulle ligga började jag blöda 👎 

  • Idaho1989

    Inväntar ägglossning här, enligt flo på söndag 12/5 (cd 17), började testa med clearblue igår, idag var det fortfarande bara en rund ring. Förra cykeln hade jag bara blinkande gubbe i 10dagar (första cykeln jag testade "ordentligt") mensen kom då som beräknat. Haft lite molvärk hela veckan men inga direkta äl-flytningar. Skulle ju bara ta det lugnt och inte överanalysera allt den här månaden men det gick ju sådär 😬🤦?♀️

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida