Inlägg från: Anonym (Man 45) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 45)

    Ska jag berätta om barnet eller inte? vill ha era åsikter

    Jag tror du måste berätta för killen förr eller senare att det trots allt är hans. Samtidigt som du säger att du inte just då, förra gången inte orkade säga det. Dels på grund av hans reaktioner och den hårda press som de satte på dig. Dels för att du behövde fokusera på att smälta och ta ett livsavgörande beslut.

  • Anonym (Man 45)
    felicityporter skrev 2024-02-24 00:38:15 följande:
    Var du ärlig mot honom och sa att du inte använder preventivmedel alls och att du dessutom har såpass stenkoll på din menstruation och ägglossning att du så absolut säkert kan räkna ut vid vilket tillfälle du blev gravid?

    Tycker också du ska se över dina alkoholvanor då du vet med dig att du inte skyddar dig och vet om att du hade ägglossning vid tillfället men ändå valde att knulla en random kille. Om du verkligen hade druckit så mycket att allt förstånd försvann och du inte hade det minsta konsekvenstänkande kvar bör du dessutom definitivt söka hjälp redan nu för dina alkoholproblem, du är förmodligen alkoholist eller har ett s.k. riskbruk av alkohol och det är inte bra.
    De ?slutsatser? du drar kan du inte dra av vad hon har skrivit. Förstår du inte att det är jättetaskigt att bara anta saker i ett sådant här läge?
Svar på tråden Ska jag berätta om barnet eller inte? vill ha era åsikter