Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    Ångrar min otrohet

    Berätta det är inte upp till dig att avgöra om relationen är värd att satsa på. Om du älskar din partner och har lite respekt mot honom så berättar du såklart så är det upp till honom. Hur skulle det kännas om han väljer att lita på dig på falska grunder? Dessutom kan sanningen alltid komma fram på ett inte så roligt sätt annars. Tex om ni slarvat med kondom och du smittar din partner med någon könssjukdom (eftersom du inte fattat vad som hänt förrens på morgonen så kan det ju vara så att ni slarvat med skydd) eller att någon vet något och skvallrar. 

    Ett annat tips är att du ser över dina alkoholvanor. Om man dricker sig så full och hamnar i säng med fel man så har man nog inte så sunda alkoholvanor och borde avstå alkohol. Om det inte är så du blev drogad då, men finns det en sådan misstanke så bör det anmälas och kollas upp innan någon annan far illa.

    Vem vet din partner kanske kan förstå problematiken och kan stötta dig i att ta tag i problemet beroende på omständigheter men risken finns också att han faktiskt lämnar också. 

  • Anonym (H)
    Um Hamza skrev 2024-02-29 21:43:30 följande:
    Jag tycker han skulle gjort bedömningen att du var alldeles för full för detta. Han måste själv varit mycket nyktrare för annars hade inget sex blivit av. Då hade ni båda däckat.. Han har haft ett väldigt dåligt omdöme här och kan ha gjort sig skyldig till brott. Varför en massa tummar ned på mig? Det är en relevant fråga.
    Så kan det vara men TS bör också ta lärdom av detta och se över sina alkoholvanor. Att dricka sig så redlöst och följa med fel man hem och sen inte minnas allt. Då har man svårigheter att hanter alkoholen och bör vara nykter istället. 

    Under sådana omständigheter hade jag ialla fall förlåtit min man om han själv hade vart ärlig och förklarat men skulle säga att om vi ska fortsätta relationen så får du sluta dricka alkohol. 
Svar på tråden Ångrar min otrohet