Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Fantasier om kollega

    Jag tror att det finns en liten risk för att ni skulle kunna ligga med varandra om ni skulle få ett svagt ögonblick i era respektive relationer eller i era liv.

    Han känner sig ensam, och du känner spänning att vara otrogen med honom för att han är attraktiv både till  utseende och personlighetsmässigt.
    Ni känner varandra bra och ni har lätt för att prata och förstå varandra. Er personkemi växer sig starkare också.

    Du får såklart säga om jag är helt ute och cyklar men det är vad jag tror iallafall.

    De flesta säger sig aldrig kunna tänka sig att vara otrogna men så händer det iallafall. Och du har tänkt den tanken om honom. Jag killgissar att han har tänkt den tanken om dig med för han ser ju något hos dig som attraherar honom.

    Men roligt att höra att ni har det trevligt på jobbet för det är viktigt att man har.

  • Anonym (Fundersam)

    Spännande och farligt!

    Jag tror att om han hade tagit första steget och visat dig vad han vill så hade du låtit det hända för att du dras med i den passionerande stunden som ni befinner er i. Du behöver inte längre då fantisera om honom utan nu så får du uppleva din fantasi om hur det är att vara med honom fysiskt. Du får känna hans kyssar på dina läppar, på din hals och på din kropp. Du får känna hans händer som smeker dig och som får dig att känna dig varm och pirrig inombords som väcker lusten inom dig till att vilja ha mer. Du tänker för en kort sekund att ni inte borde men känslan av hans kropp tätt intill din får dig att känna dig lustfylld och varm och hans manliga doft får dig att ta djupa andetag och får dig att vilja ha honom mer.

    Haha... eller så är det bara jag som har livlig fantasi om hur det skulle kunna bli mellan er?

  • Anonym (Fundersam)

    Haha, -tack, är inte så bra på att skriva.

    Det låter som att din kollega är en försiktig man. Om det är för att han inte vet vad du känner för honom mer än att du tycker om honom som en bra kollega, eller om han tänker på vad det kommer att ge er båda för konsekvenser om ni tar och inleder något?

    Ni verkar ju ha bra kemi med varandra för att "bara" vara bra kollegor, så jag tror att han känner attraktion till dig också! Om inte annat så tyckte han om att få se dina bröst när du böjde dig fram för att rätta till byxbenet.

    Om han nu känner lika dant för dig som du känner för honom och du skulle få reda på det. Då blir nog frestelsen för stor för att du inte ska vilja ligga med honom?

    Ju mer du tänker på din kollega i erotiska sammanhang ju svårare blir det för dig att inte motstå honom om tillfälle skulle ges. För i ditt huvud är du ju riktigt tänd på honom och vill ha honom.

    (Vad var det hand berättade kort därefter som får dig att fundera i andra banor?)

  • Anonym (Fundersam)

    Ja då är han en man som är försiktig av sig för han vill inte såra andra i onödan och det med rätta.

    Fast då ni har extremt bra kemi med varandra så borde även du kunna känna av att han faktiskt är attraherad av dig med. Och inte bara att han känner av att du är attraherad av honom. Men ändå så skriver du att du känner dig osäker på om han är attraherad av dig, varför?
    Ja när man märker av den där gnistan som fångar en i just det där ögonblicket i nuet man har med varandra så brukar det kännas som en sexuell laddning som tänds mellan varandra. Eller elektriciteten som du skrev. Den har jag också känt av och är en mäktig känsla.

    Din kollega tänker på dig på samma sätt som du gör om honom, för annars så har han inte en sån djup ögonkontakt med dig när ni pratar med varandra. (Jag tror ni har en gnista ni båda känner av).

    Ja men anledningen till att du får det så svårt att motstå honom är ju just det att han finns i ditt huvud i det erotiska sammanhanget som ni har med varandra. Haha... få han ur ditt huvud ur dessa sammanhang. 🤭

    Jag tror såhär...
    Hans sambo relation är inte längre vad den var innan. Därför så var han snabb på att säga, "Sambo, ja vi är väl knappt det längre" till dig för att du ska veta att hans synsätt på hans förhållande har skiftat.

    Du gillar ju faror så om du snokar lite mer kring det så kommer du ju att få veta mer och du får veta mer om honom om vad han tycker och tänker.

  • Anonym (Fundersam)

    Men att du är 3-år äldre än honom är ju inte så stor åldersskillnad så det tror jag inte spelar så stor roll. Sen att du känner att du inte är i hans "liga" tror jag inte heller stämmer för man brukar inte ha så extremt bra kemi med någon man inte tycker om eller bara tycker om lite grann. Då har man mer en vanlig kontakt med personen och man pratar inte om djupare saker med varandra.

    Fast vad du känner när det gäller att du är sexig och snygg och vad han ser är två skilda saker. Som är svåra att veta om han inte har hintat till dig att han tycker att du ser bra ut.
    Ja många på kontor har på sig fina kläder vilket kanske också gör att du ser sexig och snygg ut på kontoret och gör så att han vill vara nära dig och prata med dig.

    Ju mer personliga frågor du ställer till honom ju mer intresse visar du för honom. Personer man tycker om vill man ju veta så mycket som möjligt om. Med tanke på den kemi ni har med varandra så tror jag att han gärna skulle berätta mer om sig själv till dig men att du då också får räkna med att berätta mer om dig själv till honom.
    Det finns en tydlig anledning till varför du vill veta mer om just honom än om övriga kollegor. Klart att du vågar ställa frågan för innerst inne så vill du ju veta.

  • Anonym (Fundersam)

    Man kan inte vara för privat när andra är runtomkring en så jag kan förstå att din arbetsplats är lite pk och att man inte vill  sticka ut för mycket.

    Jag tror att det är den naturliga delen i när ni pratar med varandra som lätt får er att öppna upp er till varandra. Och  som gör så att ni trivs så bra att prata med varandra och söka kontakt med varandra. För det är lätt då att man känner samhörighet med den man pratar med och man känner sig avslappnad och trivs bra under samtalets gång, oavsett vad det är man pratar om. 

    Konsten att lyssna märks mycket tydligare hos en person som faktiskt är med på det som sägs i stunden och kan lyssna. Du borde få din man att ge dig uppmärksamhet då när du pratar med honom och att han faktiskt tar sig tid att lyssna på dig när du pratar med honom (på samma sätt som din kollega gör).
    Din kollega har tid för dig för att han tycker om att prata med dig och vara med dig. Inte för att det är betald arbetstid. Arbetstiden är bara ett rimligt skäl för er båda att kunna ha kontakt med varandra.

    Ja blir man inte sedd så blir man ju ignorerad. Då väljer den andra personen att lägga tid på något annat som personen tycker är viktigare än att ge dig uppmärksamheten och prata med dig så att du känner dig både sedd och hörd.
    Att lyssna är också en egenskap som en del personer finner attraktivt hos den andra personen. Att någon tar sig tid och orkar höra på vad man har att säga får en att känna sig sedd, som du skrev.

    För dig att tänka på...
    När du kommer till den punk då du börjar känna att din kollega har mer att ge dig än din man. Då är du riktigt farligt ute!

Svar på tråden Fantasier om kollega