Inlägg från: enfunderandeman |Visa alla inlägg
  • enfunderandeman

    Vill inte längre ha ett fetto

    Anonym (Benke) skrev 2024-03-16 12:26:45 följande:
    Vill inte längre ha ett fetto

    Har lust att skrika så till min feta fru!!!

    Efter hon fött fyra ungar verkar hon inte kunna gå ner i vikt. Hon har blivit ett riktigt FETTO me minst 7 kg mer än hon hade innan ungarna. Då va hon smal, het & snygg med ett BMI på 18! Det har fan gått ett år och jag har fått nog!!


    Som lösning för mitt sexuella problem har ja skaffat några snyggingar på sidan om. Hon kan gott ha det. Hon gnäller att det e svårt, men jag har svårt att få upp den när jag ser hennes feta mage och röv. Borde jag inte lämna för gott och skaffa en het yngre kvinna med snygga former?


    Hahaha...nej. Jag måste hålla med andra. Det här var en riktigt dålig troll tråd. Sen måste jag ifrågasätta din intelligens. Då du inte verkar kunna räkna heller. Och ska vi snacka osexigt. Så tycker jag korkade, är osexigt. Oavsett kön. Inte för att jag tror att det någonsin kommer bli ett problem för dig.

    Men du Benke, en fråga. Är det inte lika bra köpa dig en sex docka på en gång? Så håller hon ju tyst med, på samma gång. Måste ju vara win, win.  Sen kan man ju träna hemma, eller hålla sig i form än på ett gym. Introvert eller inte, tänker jag. Men du tänker inte mycket Benke. Det är nog ett stort problem i sig. Sunkigheten äter upp din hjärna. RIP.
Svar på tråden Vill inte längre ha ett fetto