Inlägg från: Ekorrfamiljen |Visa alla inlägg
  • Ekorrfamiljen

    Andreas Lundstedt har HIV

    Julias mamma skrev 2007-12-19 12:41:54 följande:
    HAr det gått rykten om att han har HIV eller att han är gay?
    Var det inte han som var tillsammans med Magnus Carlsson? (Eller spelade de bara ihop??) Då är det ju knappast någon som tvivlar på att han är gay eller iaf. bisexuell.
    Carpe Daim - Fånga Degen
  • Ekorrfamiljen
    Julias mamma skrev 2007-12-19 12:50:21 följande:
    Men hur ska jag kunna veta om dom har varit tillsammans?
    Vem som helst som läser kvällstidningar (eller bara löpen) borde ju sett dem tillsammans! Söta hemma-hos-reportage och hur de separerar familjeliv från artistliv osv.
    Carpe Daim - Fånga Degen
  • Ekorrfamiljen
    Antonsfamilj skrev 2007-12-19 12:55:46 följande:
    Jag är dyslektiker och jag vet att det blir fel ibland. Sådan som du har hela livet påpekat och det sressar mer än jälper.
    Hmm, dyslexi är en sak, men att komma med provocerande uttalanden gör dig säkert inte mer populär i sällskapslivet! Även om det är svårt för dig att läsa så kanske du borde läsa på lite om de stora frågorna innan du uttalar dig så tvärsäkert.
    Carpe Daim - Fånga Degen
  • Ekorrfamiljen
    K J N: Kan tyvärr inte hålla med helt om ditt resonemang där. Visst, till viss del stämmer det ju att smittor inte sprids lika lavinartat om alla "håller på sig" men sen tillkommer situationer som exv. otrohet och ONS (vilket inte borde hända om man var moraliskt stark, men tyvärr ser ju inte samhället ut så idag.)

    Man blir förskräckt när man läser om hur snabbt t.ex. klamydia sprids bland unga. Det indikerar ju att de "knullar runt" med varandra och andra hur som helst, helt utan skydd. När man skulle smittspåra här där jag bor hade flera av de unga minst 5 potentiella smittspridare var. Det är sorgligt.
    Carpe Daim - Fånga Degen
  • Ekorrfamiljen
    jungfu skrev 2007-12-20 12:43:46 följande:
    Eller, du menar, om alla kvinnor höll sig hemma vid spisen och husbonden bestämde allt som på feodalsamhället ungefär, så skulle vi leva lyckliga och glada - för att inte tala om friska - i alla våra dagar?
    Förmodligen var det tanken! Då förutsätter det förstås att inte husbonden sätter på alla pigorna på gården. Vem vet vilken bonde som haft dem förut och hur många drängar hon haft i halmen!
    Carpe Daim - Fånga Degen
Svar på tråden Andreas Lundstedt har HIV