• Xeni

    Vi som knipit färdigt del 2

    Del 2 för oss som knep över nyår!
    Nu är våra bebisar runt 3, 4 månader och vi fortsätter att följas åt!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-03 11:57
    Anna Ruffs: 31 December VICTOR
    Camant: 1 Januari VIGGO
    The Luckiest: 1 Januari NOVA
    Blima: 3 Januari ALBAN
    Eldflugan: 3 Januari OLIVER
    FroggyL: 4 Januari LINNÉA
    Muminlina: 3 Januari DORIS
    Puma86: 5 Januari LUKAS
    Sparrisen78: 8 Januari ARVID
    ThePig: 8 Januari ELVIS
    Dubbelmamma: 9 Januari BODIL
    Gulloliver: 9 Januari SAM
    Roots: 9 Januari OSBORN
    Xeni: 9 Januari FILEMON
    Babykaboom: 10 Januari DAISY
    Elliot1: 11 Januari MARIT
    Nightswatch: 11 Januari MINEA
    Tezz79: 11 Januari EBBA
    Devania: 16 Januari ALMA
    Mysens dagbok: 16 Januari LEAH
    Lurvan83: 18 Januari MAX
    Rara tjejen: 18 Januari LIAM
    Vallmor: 18 Januari THEO
    Aelwa: 19 Januari WILTON
    Vallmo78: 19 Januari ELVIRA
    Eirin: 20 Januari VIDAR
    Lajno: 21 januari EMILIA
    Impala59: 23 Februari ELINA
    Yosa: 25 Januari ALBIN
    Maxen01: 27 Januari NOAH

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-06 22:47
    Fortsättning på: Vi som ska försöka knipa tills det nya året. www.familjeliv.se/Forum-2-115/m28182284.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-06 22:47
    OCH: vi som knipit färdigt. www.familjeliv.se/Forum-11-236/m29224829.html

  • Svar på tråden Vi som knipit färdigt del 2
  • Tezz79

    Jag glömde skriva att jag fortfarande helammar- jag måste ju defintivt vara den enda härinne men dock har hon fått ersättning av Peter då jag varit borta. Igår var jag bl.a. och åt middag på en restaurang med en kompis. Ebba hade typ gallskrikit hela tiden men tack och lov så ringde inte Peter utan han kämpade på! Ebba blir sådär ibland när jag går hemifrån.


    Ebba, världens underbaraste tjej
  • froggyL

    Jadu Puma86: det är svårt att undvika att de hinner vakna. Men de brukar somna om ganska fort ändå efteråt. Det är ju natten å de e trötta. Men om du behöver koka vattnet, så ha alltid färdigkokt i vattenkokare, och bara micra sen. Annars tror jag att man kan blanda kallt å ställa in i kylskåpet, å sen värma, men det får inte stå FÖR länge sådär. Minns inte hur länge. Det finns massor av trådar på FL om det. Vet när jag själv sökte en massa ínfo om det..

    Måste gå! Skriver mer sen.


    Mamma till Linnea 2008-01-04
  • Roots

    Jag är 28.

    Sticker till min släktings sommarställe imorgon. Flyger dit och det verkar ju apkrångligt att ta med vagn. Måste ju ha babyskyddet också. Undrar just om man klarar sig utan, finns inte direkt några vägar dit jag ska... Hade ni klarat er utan vagn i fyra dar?
    Köpte en babywatch idag för TUSEN SPÄNN!! Jag är helt galen.

  • Puma86

    Roots, Oj tyckte du d va så dyrt ? D e va vi gav för våran typ, o d va en billig variant tycker jag... hade siktat in mig på en runt 1500 innan...

    Froggy, ne koka vattnet behöver ja inte göra, men blanda innan vågar ja inte göra eftersom ja inte vet exakt när han vaknar, d kan ju vara olika.. så ja får prova tetrapack, lr helt enkelt blanda o värma så får han vakna!!

    jaja nu måstë ja gå.. hörs senare!!

  • Roots

    Puma: Jag är känd för att vara snål, hehe. Men den här hade kostat 1300 och har massa finesser tydligen. Bland annat temperatur i rummet och så räcker den i 800 meter. Så i teorin kan jag gå och handla när han somnat... Men svårt att hinna tillbaka innan han blir hysteriskt.

  • The Luckiest

    Jag jobbar på ett bageri som mina föräldrar äger. Är precis fyllda 23 år o sambon blir 25 i år.. Han pluggar till polis
    var på BVC idag, Nova vägde 7096g o var 67.5 cm :)

  • Puma86

    Roots, hehe ok
    D låter ju som en bra "barnvakt" Men som du säger så vill man ju inte gå för långt för man vill ju hinna tillbaka hihi!

  • Tezz79

    Puma 86- annars kanske man kan ha en termos med ersättning på nattduksbordet?!

    Nu kommer jag inte att skriva mer här på ett tag- jag åker på fredag på hundläger och blir borta sammanlagt 10 dagar! Ebba hänger på och min mamma som får hjälpa mig med hund och bebis då sambon stannar hemma. Vi ska bo på logemente och jag kommer inte åt någon tvättstuga på 10 dagar!


    Ebba, världens underbaraste tjej
  • froggyL

    Roots: utan vagn i 4 dagar. jadå. har du bärsele? annars...tänk på att inte bära för enformigt så du får en inflammation...som mig...
    Det låter som babyvakten som vi har. Fast vi testade vår... inga 800meter precis...Men den täcker upp det viktigaste här omkring. Närbutiken, garaget och grannarna (så vi kan sitta och roa oss på kvällarna)

    Tezz79: ja...usch ja. Studielån. Fast de är inte jättehöga, men de finns. Betalar 1500 i kvartalet. Det e seeegt.

    Puma86: ett tips är att skaffa en vällingdoserare...då behöver du bara hälla i rätt mängd pulver, utan att stå med matskedar och greja mitt i natten!

    Vill också till BVC, men jag har inte inbokat nästa besök förrens den 22:e. Brukar ju gå runt 4:e annars, så denna gång blev det ett långt hopp. Det är alltid så spännade att se hur långa de är, och hur mycket de väger!
    Den här gången ska jag fråga om en plupp som har växt på Linnea. Sitter precis mellan slidan och analöppningen. Verkar inte va en hemorojd, men det kanske det e. Har ingen koll på hur de ser ut. Hon verkar inte ha ont av den. Kanske att vi ska kolla upp det innan...
    Jo..Linnea brukar förresten bajsa varje dag. Idag hade hon inte bajsat ordentligt på 4 dagar.... Bara nån ärta ibland, och nån apelsinklyfta då och då. Så vi körde in termometern i rumpan på henne och "rörde runt". Sen satte vi henne på toaletten (har köpt en toasits till henne och som hon bajsat och kissat "på" några gånger tidigare) och hon började trycka. Hon grät, fast inte lika högt som hon gjort innan då hon haft ont vid bajsning. Man märkte att hon nästan blev rädd, och tittade på mig undrande om det var OK att det gjorde ont. Stackars sötetjejen... Men jag berömde henne för att hon bajsade så fint på toaletten. Det kom en lååång korv! Och sen blev det ytterligare toabesök senare och då kom det ännu mera. Så skönt för henne att det släppte. Finns säkert mer där inne, men nu sover hon ju för natten.

    Imorgon ska vi på utflykt med grannarna. Vi ska ta med de på hemlig resa. Vågar inte skriva vart om hon e här och snokar Men det ska bli skitkul. Bäst att ta med extra många blöjor och kläder... vet ju hur många blöjor och kläder som gick sist, då hon varit hård i magen och det släppte...fast då släppte det ju av sig självt...
    Förhoppningsvis fick vi ut det mesta.


    Mamma till Linnea 2008-01-04
  • froggyL

    Tezz79: Ha det så jättekul och hoppas det går bra för din hund och för er dessutom också...med resan.


    Mamma till Linnea 2008-01-04
Svar på tråden Vi som knipit färdigt del 2